تأمین نیازهای علمی پژوهشی با گروهگرایی و تقویت استعدادها | شمارش معکوس راهاندازی ۴ انجمن علمی
گروه استانهای خبرگزاری آنا- مقداد داوری؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاستهای جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامهریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانشآموزان مستعد بهعنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راهاندازی شد.
بیشتر بخوانید:
تولید محتوای مجازی و نرمافزاری، اتفاق خوب دوره کرونا
پیشگامی پژوهشگران جوان در انجام طرحهای پژوهشی
از ساخت روبات مینیاب تا دستبند نجاتغریق هوشمند
این جوانان خستگی نمیشناسند
از ثبت ۲ اختراع تا ساخت فرمولاسیون ماهی فرآوریشده
اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعالسازی فعالیتهای خودجوش دانشآموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیتپذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانشآموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
باشگاه پژوهشگران جوان از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانشآموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایتهای معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیتمحوری جایگزین تسهیلاتمحوری شده است.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیتهای پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.
خبرنگار خبرگزاری آنا در این شماره از پرونده «در مسیر نخبهپروری» بهمنظور آشنایی با فعالیتها، دستاوردها و برنامههای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد با گلناز آقایی رئیس این باشگاه گفتوگو کرده است.
حمایت از پژوهشگران جوان از اولویتهای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی است
آقایی ایجاد بستر لازم برای حمایت از پژوهشگران جوان را از اولویتهای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و در تشریح فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد اظهار کرد: این باشگاه با اهدافی مانند بروز و ظهور خلاقیتهای اعضا در زمینههای گوناگون علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی، ارتقای سطح کیفی اعضا، توسعه روحیه گروهگرایی و هدایت و تقویت استعدادها در راستای تأمین نیازهای علمی و پژوهشی کشور سعی در شناسایی، جذب، پرورش، حمایت و اعتلای سطح علمی پژوهشگران جوان دارد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه ایجاد بستر لازم برای حمایت از پژوهشگران جوان از اولویتهای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی و باشگاه پژوهشگران جوان تلقی میشود؛ بنابراین در همین راستا، تسهیلاتی به اعضای باشگاه اعطا میشود که از آن جمله میتوان اولویت دریافت وامهای دانشجویی، تخفیفات شهریه، اولویت تشرف به مکه و عتبات عالیات، بهرهمندی از دورههای توانمندسازی بهصورت رایگان، برخورداری از مزایای طرحهای پژوهشی، ارائه مقاله و دریافت تشویقی، حمایت از ثبت اختراعات و معرفی به مراجع مرتبط و پارکهای علمی و فناوری را ذکر کرد.
بیشتر بخوانید:
چالشی علمی برای دانشجویان در ایام کرونا
اختراع پژوهشگر جوان در مسیر تجاریسازی
حمایت کمّی و کیفی از پژوهشگران جوان با توسعه روشهای انگیزشی
جذب نخبگان دانشجویی و دانشآموزی با شناسایی ظرفیتهای پژوهشی و تحقیقات کاربردی
پیشگامی پژوهشگران جوان در انجام طرحهای پژوهشی
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد افزود: این باشگاه در راستای اهداف کلان یادشده، سالهای اخیر سعی در افزایش تعداد اعضای فعال و دانشجویان ممتاز داشته و علاوه بر حمایت از فعالیتهای علمی اعضای باشگاه، کارگاههای علمی، آموزشی و فرهنگی متنوعی برای ارتقای سطح علمی آنان و سایر دانشجویان علاقهمند برگزار کرده که از شاخصترین فعالیتها، برگزاری استارتآپ در حوزه فناوریهای نوین مهندسی برق و کامپیوتر و برگزاری مسابقات علمی و فرهنگی در سالهای گذشته بوده است.
۴ انجمن علمی جدید راهاندازی میشود
آقایی ادامه داد: اکنون با همکاریهای مشترک باشگاه و انجمنهای علمی واحد دولتآباد شامل انجمنهای کامپیوتر، برق، معماری و حسابداری، ارتباط با طیف وسیعتری از دانشجویان ایجادشده که این فعالیت بستر مناسبی برای محقق کردن ایدههای پژوهشی اعضای فعال فراهم کرده است، ضمن اینکه امکان ثبت نام دانشجویان علاقهمند از طریق سایت رسمی دانشگاه نیز فراهم شده است.
وی اظهار کرد: با توجه به نوپابودن برخی از رشتههای دانشگاهی و نیاز به راهاندازی انجمن علمی جدید برای این رشتهها در دانشگاه و علاقهمندی دانشجویان، برای راهاندازی چهار انجمن علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد اقدامات مناسبی صورت گرفته که امید است با همکاریهای مشترک و ویژه فعالیتهای باشگاه و انجمنهای علمی، بتوانیم اقدامات مؤثرتری در راستای اجرای برنامه علمی این واحد دانشگاهی داشته باشیم.
انتهای پیام/۴۰۶۲/پ
دانلود فایل
انتهای پیام/